Csapatépítő tréningek, Outdoor csapatépítő tréningek, Indoor csapatépítő tréningek, Élményprogramok, Kalandtúrák

Élményprogramok

 

Élményprogramok

 

Kényelemre és önfeledt szórakozásra vágyik?

 

Kipihenné a munkahelyi stresszt?

 

Kérjen ajánlatot színes programokat kínáló élményprogramjainkról!

 

 

Élményprogramjainkat azoknak az ügyfeleinknek kínáljuk, akik felhőtlen szórakozásra és kikapcsolódásra vágynak, de nem szeretnének egy akciódús kalandtúrán részt venni.

Bortúra

Borkóstolás

A borkóstolóinkon igény szerint 4, 5 vagy akár 6-8 féle magas minőségű, főleg hazai bort kóstolhatnak a résztvevők, magas szakértelemmel rendelkező kollegáink egy kellemes vacsora mellett bevezetik ügyfeleinket a borok világának rejtelmeibe. Igény esetén bemutatjuk a borkészítés, bortermelés folyamatát, a borkóstolás mikéntjét és hogyanját. Nagyobb létszám esetén lehetőség van rá, hogy egy pincészet borainak kóstolását személyesen a pincészet borásza mutassa be.

Lovas kocsis bortúra

A jó magyar borokat falusias hangulatban, a régi korok mulatságait idéző formában is élvezhetik ügyfeleink. A program keretében kisebb csoportokban, lovas kocsikon járják be a résztvevők a híres magyar borvidékeket.

 

  

Élményfőzés

A céges programok közkedvelt eleme az élményfőzés, ahol a résztvevők csapatokban mérhetik össze főzési tudásukat. A rendkívül jó hangulatú főzés felejthetetlen élményt jelent a munka világából kiszabadulni vágyók számára. A program során csapatokat alkotunk, amelyek egymással versenyezve fogják elkészíteni az aznapi vacsorát. A résztvevők a tűzrakástól kezdve az alapanyagok előkészítésén át a gusztusos tálalásig mindent maguk végeznek el, serénykedésüket pedig egy profi séf felügyeli majd, aki tanácsaival segíti a csapatokat a minél ízletesebb ételek elkészítésében. 

 

Golf


Élvezze a jó időt kollegáival együtt egy különleges és egyedi program keretein belül a Balaton első golfpályáján. Megismerheti a golf sport alapjait, és átélheti a játék felemelő szabadságát. Vidám versenyek színesítik a programot, amely végén értékes ajándékokkal és felejthetetlen élményekkel térhetnek haza ügyfeleink. A golf nem csupán társas együttlét, hanem egy újfajta sportolási lehetőség a természet közelségében.